Το Athens Street Food Festival είναι η πιο χορταστική πρόταση του ΣΚ!

Στο χώρο του παλιού αμαξοστασίου στο Γκάζι στήθηκε για φέτος το Athens Street Food Festival. Γεύσεις από όλο τον κόσμο, Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αφρική και φυσικά Ελλάδα σε ένα πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο με τη μουσική υπόκρουση του Pepper 96.6!

Κάνοντας τα πρώτα βήματα στο χώρο του festival δεν είναι δυνατόν να μη σε κατακλύσει ένα μείγμα μυρωδιών… Συνεχίζοντας τη βόλτα σου θα βρεις όλων των ειδώ φαγητό «δρόμου». Φαλάφελ, μπουρίτος, Hot Dog, Σουβλάκια μέχρι Περουβιανό street food και για επιδόρπιο μια πληθώρα γλυκών όπως Cupcakes και η δική μας επιλογή το Ούγγρικο γλυκό «Kürtös kalács» ή αλλιώς «Καμινάδα»!20160520_213924

Σε όλο το χώρο του παλιού αμαξοστασίου θα βρείτε πάγκους και τραπέζια για να απολαύσετε τις γεύσεις του Φεστιβάλ! Το Athens Street Food Festival θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή 23 Μαΐου και η ώρες λειτουργίας του είναι από το μεσημέρι ως τη μια το βράδυ και η είσοδος στο φεστιβάλ είναι 2,5€.

Προσοχή το Σαββατοκύριακο γιατί Μετρό, ηλεκτρικός & τραμ απεργούν και τις δυο μέρες, ενώ την Κυριακή απεργούν και λεωφορεία – τρόλεϋ.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tkapgr/public_html/_www.athenswalk.gr/wp-content/themes/wp_dolce5-v1.1/part-related-posts.php on line 8

Απάντηση