Σινέ Θησείον : πρώτη μέρα για τη νέα σεζόν

Πρώτη μέρα για τη νέα σεζόν το Σάββατο 2 Μαΐου 2015 και μπροστά μας έχουμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι που θα είμαστε μαζί καθημερινά με ταινίες, οι οποίες επιλέγονται με σκοπό να σας προσφέρουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης στην ολάνθιστη αυλή μας σαν να είστε στη δική σας.

Από τη φετινή σεζόν το θερινό σινεμά ΘΗΣΕΙΟΝ εισέρχεται στον ψηφιακό κόσμο σε σχέση με τον τρόπο προβολής των ταινιών. Ένας από τους πιο προηγμένους ψηφιακούς προβολείς ταινιών έχει λάβει εδώ και μέρες τη θέση του στην καμπίνα προβολής, οι άνθρωποι του σινεμά εκπαιδευτήκαμε στον χειρισμό του και τα τελευταία βράδια κάνουμε τις απαραίτητες δοκιμές για να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όλα λειτουργούν αποτελεσματικά.

Παράλληλα, εγκαταστήσαμε και το νέο ψηφιακό σύστημα ήχου Dolby Surround, καθώς και τον νέο ενισχυτή ήχου, ώστε να απολαμβάνετε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο όμορφο και προσεγμένο περιβάλλον του θερινού σινεμά ΘΗΣΕΙΟΝ, στο πιο όμορφο σημείο της πόλης… κάτω από την Ακρόπολη.

Και όλα τα άλλα βεβαίως είναι έτοιμα. Οι καρέκλες μας και τα τραπεζάκια καθαρά και στοιχισμένα, το wi-fi μας ενεργό, οι κουβερτούλες σε ετοιμότητα για τα ανοιξιάτικα βράδια που ίσως έχει λίγη ψυχρούλα, το κυλικείο έχει απ’ όλα τα καλά (παγωμένες μπύρες, αναψυκτικά και άλλα ποτά, ποπ κορν, ξηρούς καρπούς κ.α.) και τα σπιτικά εδέσματα για τα οποία ξεχωρίζουμε (βυσσινάδα, λικέρ και γλυκό του κουταλιού βύσσινο, σπέσιαλ τυρόπιτες που ψήνουμε καθημερινά για να τις βρίσκετε φρέσκες και ζεστές πριν την έναρξη και στα διαλείμματα) κι εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπαίνουμε πάλι σε ρυθμούς καλοκαιριού.

Η ταινία με την οποία επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τη φετινή σεζόν είναι “Το Παιχνίδι της Μίμησης” (The Imitation Game). Μια από τις ωραιότερες ταινίες του 2014!

Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες χρονιές και διατηρούμε το μειωμένο εισιτήριο για όλους για τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη!

Πιο συγκεκριμένα:

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη το εισιτήριο για όλους κοστίζει 6 ευρώ.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η γενική είσοδος κοστίζει 8 ευρώ και υπάρχει μειωμένο εισιτήριο με τιμή 6 ευρώ για τα παιδιά, τους φοιτητές και τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.

Καλό κινηματογραφικό καλοκαίρι λοιπόν!

via


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tkapgr/public_html/_www.athenswalk.gr/wp-content/themes/wp_dolce5-v1.1/part-related-posts.php on line 8

Απάντηση