Βόλτα στις Στοές του Κέντρου

Οι Atenistas μας ξεναγούν το ΣαββατοΚύριακο 29-30 Μαρτίου στις στοές του κέντρου, μας θυμίζουν τη σημασία τους και μας προσκαλούν να τις εντάξουμε ξανά στις καθημερινές μας διαδρομές!

Atenistas | ΣΤΟΑ Φεστιβάλ

Atenistas | ΣΤΟΑ Φεστιβάλ

Η δράση ξεκινά το Σάββατο με 7 δρώμενα σε 4 στοές του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας.Τα παλιά περάσματα της πόλης γεμίζουν από μουσικές και τέχνες μια εμπειρία οργανωμένη από τη φοιτητικη ομάδα intra των Atenistas.

Το διήμερο ολοκληρώνεται με την ξενάγηση σε 17 στοές της Αθήνας, από την αρχιτέκτων ΕΜΠ, Μάγδα Σγουρίδη που ερευνά τις Αθηναϊκές Στοές μέσα από το Athenian Stoai project. Ο περίπατος θα ξεκινήσει στις 11:30 από την Κοραή και θα έχει διάρκεια περίπου 2 ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση αυτή και αναλυτικό πρόγραμμα θα βρείτε στη σελίδα των Atenistas ακολουθώντας το σύνδεσμο  http://atenistas.org/2014/03/25/stoes/


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tkapgr/public_html/_www.athenswalk.gr/wp-content/themes/wp_dolce5-v1.1/part-related-posts.php on line 8

Απάντηση