Για τους λάτρεις του καυτερού… και όχι μόνο!

Η περιγράφη για το μαγαζί ήταν απλή και λιτή…

Κορυφαίο χοιρινό καλαμάκι με super καυτερή σάλτσα!

Δε χρειαζόμουν και περισσότερα λόγια για να αποφασίσω να το επισκεφτώ. έτσι κι αλλιώς η Αγία Παρασκευή είναι συνηθισμένος προορισμός για καφέ, οπότε μια επίσκεψη στη «Θράκα Αράχωβα» θα ήταν ότι πιο έυκολο!

"Θράκα Αράχωβα" στην Αγία Παρασκευή

«Θράκα Αράχωβα» στην Αγία Παρασκευή

Το μαγαζί είναι πολύ προσεγμένο και φρέσκο, με μια πιο minimal αισθητική που δε συναντάμε στα περισσότερα ψητοπωλεία. Η αλήθεια είναι ότι ο κατάλογος είναι κάπως περιορισμένος (αν είστε λάτρης του γύρου, μάλλον θα απογοητευτείτε…) χωρίς αυτό να δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς η οδηγία ήταν σαφής:

«καλαμάκι χοιρινό και καυτερή σάλτσα»

Αυτό κάναμε λοιπόν και δεν το μετανιώσαμε.
Τα καλαμάκια ήταν πολύ γευστικά και η χειροποίητη σάλτσα ήταν όντως πολύ γευστική και καυτερή (σας προειδοποιούμε, καίει αρκετα…)! Το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και ευχάριστο.

Σας προτείνουμε λοιπόν, την επόμενη φορά που ο δρόμος θα σας βγάλει στην πάνω πλατεία της Αγίου Ιωάννου να κάνετε μια βόλτα στον πεζόδρομο δίπλα από τα Floca και να δοκιμάσετε τις λιχουδιές της Θράκας!  Μάλιστα εκ των υστέρων μάθαμε, ότι η Θράκα έχει και αδερφάκι στο Χαλάνδρι.

  • thraka-kalamakia
  • thraka-magazi
  • thraka merida


View Athens Walk in a larger map


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tkapgr/public_html/_www.athenswalk.gr/wp-content/themes/wp_dolce5-v1.1/part-related-posts.php on line 8

Απάντηση