Βράδυ στην πόλη με το ποδήλατο…

trek Και σήμερα είχα καλή διάθεση και μετά και απο την 11 ήμερη αποχής απο το ποδήλατο είπα να βγώ για δεύτερο βράδυ σερί.. Αυτή τη φορα θα έκανα πετάλι πάνω στην ‘κυρία’ ( TREK Madone 2.1).. Ντύθηκα σαν κρεμμύδι (όπως επιβάλλουν οι μέρες και οι θερμοκρασίες) και ξεκίνησα με προορισμό το Παγκράτι τελικά, μετά απο μια 20 λεπτη αναποφασιστικότητα περί του προορισμού! Κατά βάθος ήθελα να γράψω περισσότερα χιλιόμετρα αλλά κάτι ο φόβος της βροχής κάτι το κρύο κατι η κίνηση που ήξερα πως θα έβρισκα με οδήγησαν σε κοντινή διαδρομή στο κέντρο.

Τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα αποδειχτηκε η κίνηση…τι πράγμα ήταν αυτό…και χτές και σήμερα κίνηση παντού..ούτε το ποδήλατο δεν χώραγε ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα σε ορισμένους δρόμους με αποτέλεσμα να αυξάνεται και ο κίνδυνος της πτώσης..Λιοσίων-Ακαδημίας-Βασιλίσσης Σοφίας τίγκα αμάξια..δεν μπορούσα να πατήσω σχεδόν πουθενά..φτάνω παγκράτι σε 30 λεπτά (από Ίλιον) και ήμουν και ευχαριστημένος..κάνω μια στάση στη γωγώ (το έτερον ήμισυ) για να δροσιστώ και να γλυκαθώ (κουραμπιεδάκι) 🙂 και ξεκινάω για την επιστροφή με λίγο μεγαλύτερο κύκλο μπάς και γράψω κανά χιλιόμετρο.

Ήδη απο την μιχαλακοπούλου άρχισαν οι πρώτες σταγόνες, ο δρόμος όμως ήταν πιο ‘χαλαρός’ και πάταγα με 24-26 χαω..μπαίνοντας στην Αλεξάνδρας το ψιλόβροχο είχε σταματήσει..«ωραία» σκέφτηκα και κατηφόριζα με ότι είχα.Δεξιά Ιουλιανού, δεξιά Λιοσίων..ο δρόμος εκεί μέχρι το μετρό είχε ακόμα πολύ κίνηση..μετά παραδόξως εντελώς άδειος!!! το timing της διαδρομής δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο γιατί στους Αγίους Αναργύρους άρχισε πάλι να ψιχαλίζει και μάλιστα πιο έντονα..δεν ήμουν κατάλληλα εξοπλισμένος για βροχή, έπρεπε να προλάβω να γυρίσω πριν το ψιλόβροχο γίνει κανονική βροχή!.Ούτε του παπά! μπαίνοντας ‘Ιλιον άρχισε να βρέχει κανονικά!Ευτυχώς είχα φτάσει..σώος και στεγνός (σχεδόν)..τα 24 χιλιόμετρα άξιζαν τελικά τον κόπο παρά το ψιλόβροχο..εξάλλου ο κουραμπιές ήταν σούπερ!!!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tkapgr/public_html/_www.athenswalk.gr/wp-content/themes/wp_dolce5-v1.1/part-related-posts.php on line 8

Απάντηση