Κάτι ψήνεται στο Γέρακα…

Το μεσημέρι της Κυριακής μας μας βρήκε στην πλατεία του Γέρακα και η αναζήτηση τροφής μας οδήγησε στο «Αρχηγείον».

Το «Αρχηγείον» είναι ένα πολύ προσεγμένο μαγαζί στην πλατεία του Γέρακα. Η διακόσμηση απλή, το μαγαζί άνετο και φωτεινό – όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες μας – και το προσωπικό άκρως εξυπηρετικό και φιλικό. Η μισή βεράντα του μαγαζιού περιβάλεται από τζαμαρία οπότε μπορείς να κάτσεις και το χειμώνα αλλά είναι προφανές ότι το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσει κανείς το φαγητό του.

Η ύπαρξη ξυλόφουρνου αύξησε τις προσδοκίες μας και ευτυχώς δεν απογοητευτήκαμε. Πλούσιες μερίδες, πολύ καλά κρεατικά, εξαιρετικές πατάτες τηγανητές και πολύ καλά χειροποίητα ψωμάκια συνέθεσαν το σκηνικό. Οι τιμές είναι λογικές και το μαγαζί αποτελεί σίγουρα μια επιλογή που θα ξανατιμήσουμε όταν βρεθούμε στην περιοχή.

Easter Egg: κατεβαίνοντας τις σκάλες για τις τουαλέτες, δίπλα ακριβώς στις σκάλες υπάρχει ένα έπιπλο στο οποίο βλέπει κανείς ένα παλιό επαγγελματικό πικ απ με τοποθετημένο ένα δίσκο του Django Reinhardt. Δεν ξέρω αν αποτελεί φόρο τιμής στο μεγάλο αυτό κιθαρίστα της jazz εγώ πάντως θα αποθέσω το δικό μου φόρο τιμής με το παρακάτω video.

Μέχρι τον επόμενο σταθμό μας, σας εύχομαι καλές βόλτες και καλές γιορτές!

  • Arxigeio_2
  • Arxigeio_3
  • Arxigeio_4
  • Arxigeio_5

Django Reinhardt – Minor Swing


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tkapgr/public_html/_www.athenswalk.gr/wp-content/themes/wp_dolce5-v1.1/part-related-posts.php on line 8

Απάντηση