Όλα είναι δρόμος…ή μήπως οχι;

'Ολα είναι δρόμος...

Δευτέρα βράδυ… Δευτέρα βράδυ και ούτε σήμερα θα καταφέρω να βγώ εξω για προπόνηση…. ο λόγος;;; Άρρωστος απο την περασμένη Πέμπτη… Δεν πάει άλλο η κατάσταση, οι μέρες που δεν καβάλησα το ποδήλατο έφτασαν τις 9!!! «Δε βαριέσαι, θα ξεκουραστώ». Μωρέ θα ξεκουραστώ αλλά μου είναι δύσκολο να βλέπω το δίτροχο στην άκρη στο μπαλκόνι μου και να μην μπορώ να το πάρω και να φύγω… να φύγω έστω για μία ώρα απο την καθημερινότητα του άγχους και της δουλειάς (είμαι απο τους προνομιούχους). ΝΑΙ, ΔΟΥΛΕΥΩ! Ακόμα… Και το καλύτερο είναι πως βρίσκω και χρόνο να κάνω ποδήλατο!!! Άν δεν βρίσκομαι εκτός αθηνών για δουλειά. Τέλος πάντων η ουσία είναι μία (και ο μπακλαβάς γωνία) πως όταν τα πράματα σκουραίνουν υπάρχει διέξοδος, τουλάχιστον για μένα αυτή είναι το ποδήλατο.

Το καλό με το ποδήλατο είναι πως υπάρχει ένα για κάθε γούστο και μπορείς να το συνδυάσεις σχεδόν με οποιαδήποτε δραστηριότητα! Θές να πας μια βόλτα με φίλους για καφέ; θες να πας μια εκδρομή έξω απο την πόλη; θέλεις να κατέβεις σε αγώνες βουνού, δρόμου κ.τ.λ.; Ακόμα και διακοπές μπορείς να πας μαζί του! Ειδικά το καλοκαιράκι τα νησιά μας προσφέρονται για τέτοιου είδους εξορμήσεις. ‘Το ποδηλατείν εστί φιλοσοφείν! έλεγε η αρχαία ελληνική ρήση (νεότερες έρευνες λένε πως η φράση έχει παραφραστεί και φέρεται ως σωστή να είναι «Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν») γι’αυτό μέσα απο αυτά τα άρθρα θα προσπαθήσω να περάσω την αγάπη μου και τις σκέψεις μου για το ποδήλατο και τον οποιοδήποτε δρόμο είναι μπροστά του μαζί μου!

Καλώς σας βρήκα και καλές βόλτες!

«magic»


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tkapgr/public_html/_www.athenswalk.gr/wp-content/themes/wp_dolce5-v1.1/part-related-posts.php on line 8

Απάντηση